Neem contact met ons op bij belangstelling voor deze site/dit webadres

 

Vul onderstaand formulier in:

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Ons vestigingsadres is:

Logger 17

1186 RM Amstelveen


Inschrijvingsnummer Kvk-Amsterdam: 59341874

RSIN/BTW-nummer: NL853430950B01

Rekeningnummer: NL60 TRIO 0784922667 

Als je een suggestie wilt doen of een klacht hebt:

 

Stichting Suus & Abel Sustainable (S&A) wil graag dat je tevreden bent over de samenwerking en hecht veel waarde aan goede contacten. Het kan echter wel eens anders lopen dan verwacht. In dat geval horen we dat graag. Wij proberen te leren van onze fouten door te luisteren naar suggesties en klachten. Soms is een goed gesprek voldoende om de onvrede weg te nemen. Indien dit niet afdoende is, hebben wij een klachtenregeling:

 

Probeer een zo concreet mogelijke omschrijving geven van de klacht. Zodra wij de klacht hebben ontvangen krijg je hiervan binnen een week een bevestiging toegestuurd.

 

Je klacht wordt in behandeling genomen door het bestuur van Stichting Suus & Abel Sustainable. Zij bevestigt via e-mail dat de klacht in behandeling is genomen en dat je binnen drie weken (bij eenvoudige klachten) dan wel binnen zes weken (bij complexe klachten) na indiening van de klacht een schriftelijke reactie ontvangt. Blijkt deze termijn niet haalbaar, dan wordt je hierover tijdig (ruim voor het verstrijken van deze periode) geïnformeerd met vermelding van de reden van de vertraging en de termijn waarbinnen wel zal worden gereageerd. Vervolgens ontvang je de schriftelijke reactie, waarin je wordt geïnformeerd over het standpunt van S&A, inclusief motivatie. De klacht wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.